Mijn laatste taak als reisgids.

Blijf op de hoogte en volg Felicia

01 December 2014 | Frankrijk, Parijs

Afgelopen weekend mocht ik Noor en Lieke verwelkomen in het voor mij nu zo bekende Parijs en na wat ontzettend gezellige (ietwat toeristische) dagen waarbij we alle hoogtepunten hebben gezien, ga ik nu m'n best doen om de laatste presentaties en tentamens goed af te ronden.

Dat was nog een hele interessante ervaring, afgelopen donderdag met de presentatie van onze 'kerstboom' voor Pop Art (een tak met allemaal voedselverpakkingen eraan). Godzijdank had ik een vuilniszak kunnen regelen om hem mee te nemen in de metro, maar ik heb hem daarna zo snel mogelijk achtergelaten bij de uni.

Ook ben ik nog even naar de l'Orangerie geweest om Monet's waterlelies te bewonderen en langs de etalages van Printemps en Lafayette gelopen die heerlijk uitbundig versiert zijn (een in 't thema van Mary Poppins en de ander met harige monsters).

Ik merk nu ook dat ik er rustig aan toe ben om af te ronden en dingen thuis te regelen. Ik vind de stad nog steeds fantastisch en zou hier prima kunnen wonen, maar ik mis alle leuke Nederlandse mensen thuis. Dus als jullie nou eens deze kant op komen verhuizen... ;)

• 01 December 2014 - 20:08

Lana:

Jeetje, wat vliegt de tijd toch, nu alweer aan huis denken... Geniet nog maar lekker van je laatste maandje in Parijs!!